Nieuwe antisnurk producten

Snurkspecialist heeft weer nieuwe producten binnen tegen het snurken. Deze producten helpen mensen die last hebben van snurken en hier moeilijk vanaf komen met andere producten. Zo zijn er vier nieuwe antisnurkbitjes binnen gekomen, een antisnurkshirt in verschillende maten en de revolutionaire tongstabilisator. Deze producten geven u een nieuwe manier van het tegengaan van snurken.

SomnoShirt Maat MAVEO TSD bitje voor ademhalingsproblemen-4SomnoGuard AP

Rugsnurken verminderen door middel van een T-shirt

Snurken wordt veroorzaakt door het weefsel achterin de keel wat gaat trillen wanneer er lucht langs komt. Dit weefsel is vaak te zacht en gaat daarom trillen, wat het snurkgeluid veroorzaakt. Dit kan op verschillende manieren voorkomen worden, afhankelijk van wat voor snurker u bent. Wanneer u vooral snurkt op uw rug zijn er verschillende manieren om dit te verhelpen. Eén daarvan is het nieuwe antisnurkshirt. Dit T-shirt helpt u op uw zij te blijven liggen waardoor u in uw slaap niet meer op uw rug draait en zo niet meer snurkt.

 

De nieuwe tongstabilisator

Naast het shirt is er ook de tongstabilisator. Dit revolutionaire product is voor mensen waarbij de tong in de keel zakt tijdens het slapen op de rug. De tong kan de luchtwegen blokkeren en zo ademnood en snurken veroorzaken. De tongstabilisator heeft een licht zuigende werking op de tong, waardoor deze tijdens het slapen op de plek blijft en zo geen snurken of ademnood meer veroorzaakt.

Het vertrouwde antisnurkbeugel verbeterd

Voor mensen die last hebben van een achteruitgeplaatste kaak zijn er de nieuwe antisnurkbitjes. Deze bitjes houden de kaken op hun plek zodat deze niet meer verschuiven en het weefsel achterin de keel gestabiliseerd wordt. De  SomnoGuard Sp Soft Anti-snurk guard en de SomnoGuard AP zijn gemaakt van duurzaam materiaal en houden de kaken op hun plek door middel van bandjes. De bandjes zijn afstelbaar op verschillende maten zodat u altijd de gewenste maat heeft. De SnorFlex Anti-snurk Beugel heeft hetzelfde effect, maar doet dit met elastiekjes die aan de beugel bevestigd kunnen worden.De beugels kunnen in warm water worden ingebeten zodat ze perfect aansluiten op uw gebit en zo maximale ondersteuning geven.

Daarnaast is er de SnorBan Anti-snurk Guard die zorgt dat beide kaken op hun plek blijven. Het bitje is één geheel en is in te bijten in warm water zodat deze aansluit op uw gebit. Zo worden de kaken in de juiste stand gehouden en zal het weefsel achterin de keel minder of niet trillen en vermindert het snurkgeluid, of komt dit zelfs niet meer voor

Bezorg u en uw partner een goede nachtrust en word uitgerust wakker met de nieuwe antisnurk producten.